Välkommen till oss på Ingelstadhuset

Hos oss på Ingelstadhuset finner du alltid dom bästa priserna på drivmedel. Vi ska alltid vara bland dom billigaste. Sväng förbi och tanka er bil och njut av en korv eller en kopp kaffe som alltid är nylagat i vår maskin.

Hyra SläpKontakta oss

Välkommen in till oss

Vi är en go liten butik utmed riksväg 27 söder om Växjö. En glad personal med hög erfarenhet gällande service och kund bemötande. Dan Johanzon är ägare och säljarchef och har drivit butiken under 18 års tid,och tillsammans med sonen Robert Andersson driver dom idag en fri drivmedelsstation där vi hela tiden försöker ligger i topp på bästa bensinpris.
Med Smålänsk anda och en härlig drivkraft så går stationen bättre idag än någonsin och detta tack vare de underbara kunder som kommer igenom butiken. Vi har även satsat på mat och kaffe så att ni kan njuta och köra vidare med en mättnad i magen.

Tanka din bil hos oss!

Hos oss hittar du alltid något gott på vägen! Frukost, lunch eller bara en fika på vägen? Vi erbjuder nybakade bullar och smörgåsar, fräscha sallader, svalkande drycker och kaffe. Passa även på att skänka bilen en extra omtanke genom att kolla lufttryck och byta ut eventuella lampor och torkarblad – för en säkrare och trevligare körning!

Hos oss på Ingelstadhuset finner du alltid dom bästa priserna på drivmedel. Vi ska alltid vara bland dom billigaste. Sväng förbi och tanka er bil och njut av en korv eller en kopp kaffe som alltid är nylagat

Hyr ditt släp hos oss!

Vi har från öppna flak till stora täckta flyttskåp. Våra släpvagnar fixar det mesta när bagageutrymmet inte räcker till. Från höstens lövhögar till golvplankorna som behöver komma hem från byggvaruhuset. Ring oss eller skicka ett mail så ska vi svara så fort som möjligt.

Vänligen kontrollera släpvagnen innan den körs ut i trafiken och omgående rapportera eventuella skador till uthyraren, annars finns risken att du får stå för skador som du ej medverkat till.

DHL Servicepoint utbud!

DHL SERVICE POINT är DHL:s pakettjänst för privatpersoner. Våra cirka 1 300 ombud hittar du över hela landet på platser som du besöker varje dag; affären runt hörnet, din närmaste bensinstation eller kiosk. Du kan enkelt skicka paket inom Sverige hos alla ombud.
Ombud som hanterar inrikespaket hittar du med hjälp av verktyget DHL SERVICE POINT Locator. Viktigt är när ni kommer till oss är att ni har er legitimation med er samt koden så att ni kan hämta ut ert paket.

 

Ingelstad Huset

Riksvägen 24, 355 72 Ingelstad

E-post. info@ingelstadhuset.se

Tel. 0470 - 306 00

 

Öppettider

Måndag Fredag 07.00 - 21.00

Lördagar 09.00 - 21.00

Söndagar 09.00 - 21.00